Tak touto bitvou chi všem co se tu želví dál varování že i sebe větší obrana letku neuchrání!!! Takže klidně stavte obranu ale časem padne a i vaše letka za ní!!
Ta to bitva se mi vůbec nepovedlo podle simulátoru mělo stačit 5988 recyklu.. poslal jsem víc a stejně jsme nevytěžil 3 m kovu.. SpeedSim by se měl zlepšit... A taky jsem se ukliknul a těžbu poslal dřív tak to stalo celkem 6,5M Deu.
Jo dal jsem si tu práci že zisk je bez těch 3M v vyhodnocení
Ale co aspoň mám za co stavět doly
Obránci přeji rychlou obnovu, a vzkazuji, kašli na obranu dělej FS a posílej ho z moonu co máš ode mě...
Útočník vyhrál bitvu! Ukořistil: 12.984.961 kovu 7.739.179 krystalu a 3.978.096 deuteria.
Útočník ztratil celkem 105.409.000 jednotek. Obránce ztratil celkem 271.656.500 jednotek. Na těchto souřadnicích se nyní vznáší 79.847.600 kovu a 47.362.000 krystalů. Šance na vznik měsíce je 20% Ohromná množství volného kovu a krystalu se sráží a pomalu utváří měsíc na oběžné dráze planety. Byl darován měsíc!
-= Výsledek bitvy =- (Za předpokladu, že útočník sebral trosky) Útočník získal po odečtení ztrát: 46.502.836 Útočník ztratil: 105.409.000 Obránce ztratil: 271.656.500 Celkové škody: 377.065.500
-= Recyklační zprávy =- Tvoje recyklátor(y) (6.200) mají celkovou nákladovou kapacitu 124.000.000 V cíli se 79.847.600 kov a 47.362.000 krystaly vznáší v prostoru
Vytěžil jsi 76.638.000 kovu a 47.362.000 krystalů
Gratulace k vývaru Hele registruj se na Speedsim a pak jsi dej nejlepší a nejhorší variantu,to co jsi simuloval byl jen přibližnej odhad,ale asi jsi chytil tu nejhorší.Obránci GLOTR a jak bylo psáno-nestav obranu-jen zbytečná ztráta surovin.
Gratulace k vývaru Hele registruj se na Speedsim a pak jsi dej nejlepší a nejhorší variantu,to co jsi simuloval byl jen přibližnej odhad,ale asi jsi chytil tu nejhorší.Obránci GLOTR a jak bylo psáno-nestav obranu-jen zbytečná ztráta surovin.
Gratulace k zisku 45M, o tom se nám může jen zdát.
K té želvě:
Jen doufám, že letka tam zůstala jen omylem.
Jednoduchá simulace ukáže, že obrana dokázala ve 4 kolech uštědřit poškození (po odečtení absorbcí štíty útočníka) cca 25M bodů. Když jde 70 procent do DF, tak taková želva může IMHO ochránit
8-10 M surovin (odhlédneme-li od strát deuteria v lodích útočníka),
nebo vlastní lodě za zhruba 15-20M surovin.
Myslet si, že tam nědo vědomě nechá lodě na 127M DFka je asi nesmysl
Vzhledem k tomu, že želvy jsou dlouhověká stvoření, tak GLOTR.
Vyhledem k tomu, ze obrance byl sestrelen udelal si jiste obrazek o moznostech obrany a jeji pripadne ochrane lodi na orbite. O ucinosti, uzitecnosti obrany by se dali vest dlouhe diskuze, muzeme kende jinde. Jen pro priste popreji vice stesti a lepsi nebo aspon nejaky FS :-)
Shade, preji prijemne staveni dolu za nabite suroviny :-) Utrat je z rozumem a zi stastne a blaze.
BTW: celkem pekna letka musim rict :-)
Vsechny vas casem zrecykluji nic ve zlem sranda musi byt