Bitva na My Name Is Skrillex [1:XXX:XX] (16.02.2012 20:30:21) smichu365 z planety Měsíc [1:XXX:XX] Čestný souboj (+4.170) vs skrillex z planety My Name Is Skrillex [1:XXX:XX] Čestný souboj (+28 ) 
tento ako ze rasovo zanerany prispevok ani nie je prispevok....... nestoji to pomaly ani za koment....ale ja si to okomentujem , kedze narazas priamo na mna , ukaz mi jedneho hraca co nerozumie aspon z velkej casti slovencine a tak isto zas opacne cestine , vecsiu traposinu od sorry ze tak tak nazvem , ale obycajneho trapaka , co nema o com pisat som dlho nevidel , charakter sa neposudzuje podla tohzo ci dodrziavas pravidla hry , ak ich nedodziavas a pride sa na to mas okamzite prinajmensom docasny ban , ak porusujes vo vecsej miere mas ban je trvaly....tu nejde o ziadny charakter , tu ide o povinnost .......charakter v hre sa da posudit , ci niekomu dodrzis trebars dane slovo o dalsom neutoceni ci nieco podobne..Tak jsem se také odhodlal ke komentáři. Skrillexe objevilo víc hráčů. Že letěla smichu365 bylo jen věcí domluvy..............Četl jsem tady vyjádření některých hráčů. Četl jsem a pozorně negativní kritiku. A ač nerad, musím souhlasit. Ne s kritikou útoku, ale s tím, že má každý právo na vlastní názor. A jak si tak pročítám příspěvky narazil jsem na tohle: " behom tyzdna uz zmrazili 2 hraci svoje ucty a to iba preto , ze mali velke mnozstvo surovin na planete , ale schovane za 10000 rak a stovkami plaziem, no Ds to rozbije ako nic.....podla nich je najlepsia cesta zmrazit a nechat to tak..a su to hraci na pozicii 42 a 62 , zbytocne nelakat na seba silnejsich a bude to v pohode , ale 1,9 mega proti 34k v pohode asi nie je ......
hranica je na kazdom aby si ju urcil , potom sa ukaze aj ten charakter hraca... "............Pro mne je to dost smutné zjištění, že se tady posuzuje charakter hráče podle jakéhosi útoku. Já myslel, že charakter hráče se posuzuje podle toho, jestli ctí pravidla hry a chová se v rámci možností slušně. A že to jde někdy těžko, ví asi každý z nás. Víte, debatovat o charakteru člověka je téma na dost tenký led. Podle mne je třeba bezcharakterní ten, který v české verzi používá jiný jazyk než český. ( pravidla mi mimochodem dávají za pravdu ) A nutí české hráče používat slovensko - český slovník a nebo platit drahého překladatele. Pro mne je slovenština stejně cizí jazyk jako třeba maďarština. Počítám s tím, že teď budu asi pro hodně lidí ten, který nemá ani trochu charakteru, ale každý má právo na svůj názor. Ale to už bych se opakoval.
Co se tyce bitvy tak pro me je to OK, letam i na horsi kusy, kolikrat neni cas si vybirat..takze tady se priklanim na stranu smichu, nicmene HJ tomu nasadil celkem slusnou korunu..Ja jako potomek (vychazim podle jmen na hrobech mojich predku) cesko-rakousko-slovensko-madarske krve mam uplne nejradsi xenofobni prispevky, vetsinou se na nich slusne zabávam
Vzhledem k tomu ze vlastne nemam komu fandit tak preju prijemne dohady o tom proc je nektera narodnost lepsi/horsi nez jina, proc jsme nebo nejsme bratia..decka, vase starosti bych chtel mit
Smrt démonické(mu)*..teda vlastne mír všem 

Fyzika: Šmirgltoaleťák ponořený do (záchodové) vody vytlačí (po spláchnutí) často mnohem více (nejenom kapaliny) než by se očekávalo
Occupation: Neověřeno!
Universe: Electra
Alliance: ASSA(ANDROMEDA),RIVAL(CAPELLA),BASTARDES(DRACO)-BAGR::HMNP(NEW(ELEKTRA)
..ostatní hráči na vás už vůbec nemají, tak o čem je tahle hra?
,protože třejmě nemá tak dobrou ekonomiku jak někdo
__nějak se hangár musí živit.
Omluva za spam: A kdyz dojde na nejhorsi tak rukama a nohama se domluvis vsude![]()
ps: Honzíku tohle neřeš nemá to smysl a stejnak stím nic nenadělaš.
Jak řekl Ondra: ,,jsme bratia,,.
.....Jinak gratulka Smichu.....obranci Glotr
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH