You are not logged in.

1

Thursday, February 16th 2012, 8:38pm

smichu365[PSI] -vs- skrillex[UCF ] ~(CŠ: 34,62 M)

dne (16.02.2012 20:30:21) se v bitvě utkaly tyto flotily::

smichu365 -vs- skrillex

Útočník: smichu365

Bombardér.................................. 292
Destroyer................................ 1.300

-= V S =-

Obránce: skrillex

Malý transportér........................... 332
Velký transportér........................... 66
Lehký stíhač............................... 691
Těžký stíhač............................... 222
Křižník.................................... 165
Bitevní loď................................ 124
Recyklátor.................................. 25
Spy sonda................................ 1.151
Bombardér................................... 11
Sluneční satelit............................ 30
Bitevní křižník.............................. 3
Raketomet................................ 3.100
Lehký laser................................ 500
Těžký laser................................ 150
Gauss kanon................................. 60
Ion kanon.................................. 193
Malý štít.................................... 1
Velký štít................................... 1

- po bitvě -

Útočník: smichu365
Bombardér............. 291 .........(ztratil: 1)
Destroyer........... 1.300 .........(ztratil: 0)

Obránce: skrillex
Malý transportér........ 0 .......(ztratil: 332)
Velký transportér....... 0 ........(ztratil: 66)
Lehký stíhač............ 0 .......(ztratil: 691)
Těžký stíhač............ 0 .......(ztratil: 222)
Křižník................. 0 .......(ztratil: 165)
Bitevní loď............. 0 .......(ztratil: 124)
Recyklátor.............. 0 ........(ztratil: 25)
Spy sonda............... 0 .....(ztratil: 1.151)
Bombardér............... 0 ........(ztratil: 11)
Sluneční satelit........ 0 ........(ztratil: 30)
Bitevní křižník......... 0 .........(ztratil: 3)
Raketomet............... 0 .....(ztratil: 3.100)
Lehký laser............. 0 .......(ztratil: 500)
Těžký laser............. 0 .......(ztratil: 150)
Gauss kanon............. 0 ........(ztratil: 60)
Ion kanon............... 0 .......(ztratil: 193)
Malý štít............... 0 .........(ztratil: 1)
Velký štít.............. 0 .........(ztratil: 1)

Obránce skrillex zničen.

Útočník vyhrál bitvu!
Ukořistil: 980.947 kovu 823.065 krystalu a 454.954 deuteria.

Útočník ztratil celkem 90.000 jednotek.
Obránce ztratil celkem 34.534.000 jednotek.
Na těchto souřadnicích se nyní vznáší 9.999.500 kovu a 5.204.500 krystalů.

Šance na vznik měsíce je 20%

-= Výsledek bitvy =-
(Za předpokladu, že útočník sebral trosky)
Útočník získal po odečtení ztrát: 17.372.966
Útočník ztratil: 90.000
Obránce ztratil: 34.534.000
Celkové škody: 34.624.000

-= Recyklační zprávy =-
Tvoje recyklátor(y) (900) mají celkovou nákladovou kapacitu 18.000.000
V cíli se 9.999.500 kov a 5.205.200 krystaly vznáší v prostoru
Vytěžil jsi
9.999.500 kovu a 5.205.200 krystalů

Expertní bilance ztrát a zisku
Útočník Ztratil.........Získal..............Rozdíl
50.000..............10.980.447..........10.930.447
25.000...............6.027.565...........6.002.565
15.000.................454.954.............439.954
--------------------------------------------------
Suma sumárum: ..........................17.372.966

Obránce Ztratil.........Získal..............Rozdíl
23.731.000...................0.........-23.731.000
10.078.000...................0.........-10.078.000
725.000......................0............-725.000
--------------------------------------------------
Suma sumárum: .........................-34.534.000

Zkonvertováno pomocí OGame konvertor bitevních zpráv v1.0.10

příjemný večer smichu365

2

Thursday, February 16th 2012, 8:55pm

zhrniem to moc rychlo, stale dookola tu citam pekne smisku a podobne ale toto uz ozaj nie je podla mna pekne , ten kto sa nepozera pozorne , tomu unikne to hlavne hrac cislo 23 zostreli hracislo 490 pred utokom a po utoku 620 a na komara kladivom , to vystihuje tento boj...... nie kazdy milionik je tak potrebny aby padla kazda aj ked bezbranna letka , je uplne jedno ze tam sadela mozno bez dozoru...... osobne by som na toto nikdy neletel.. :thumbdown:

Universe: Electra

Alliance: PSI

• Send private message

3

Thursday, February 16th 2012, 9:16pm

Zisk tam je,tak neni o cem diskutovat - gratulace Smisku!
to LegenD: Kdyz nepoletis Ty,tak my ano. Vy co jste nedotknutelni si to dovolit muzete,ale nam se hodi kazdy milion. A Smisek,ktera v nasi Ali rozdava co muze si to rozhodne zaslouzi! :nclosed:
"Rise and rise again, until lambs become lions..."

4

Thursday, February 16th 2012, 9:34pm

tak to si zabil svojim komentarom :)
som zvedavy ako to dopadne ked sa zacne lietat na kazdy zisk......dopadne to nasledovne , uplne vsetci okrem mozno top 20 to zabalia a bude fajront..... na skrillexa mal predsa letiet niekto aspon trochu seberovny a nie obor .
a Smichu ktora vo vasej ali rozdava , si to ide zobrat od niekoho este slabsieho ako je vo vasej ali ????? super.....
aktualny stav bodov .....utocnik....1.946.757
obranca......34.207

5

Thursday, February 16th 2012, 9:54pm

Ja bych nebyl tak kritickej jako LegenD. Ano Golias zase jednou zaslapnul Davida. Pokolikaty uz tady?
skrillex by mozna mohl byt rad, ze to prislo ted a ne za par mesicu a klidne i z dilny nekoho z HMNP. ;-)

LegenDe, mozna bys nam mohl prozradit, kde je ten pomer, kdy je to jeste hezky boj a kdy ne?
Ty kdyz letis na TOP 100 v letkach, tak nema ani desetinu tvy letky. Na koho bys pak lital?
A to si myslim, ze ty opravdu nelitas na trpasliky, ale je dost ostatnich z top 20, kteri nepohrdnou 30x slabsim cilem. A proc taky.

navic skrillex byl a je furt bandita, takze asi delal to samy ceho se ted dockal mnohem slabsim nez byl on.

Smichu, skoro cista prace, uzij surky a nenech se rozhodit. Jesdli mu to lezelo dobu na planete, tak proc si tam nezaletet.

skrillex GLOTR a priste poradny FS. A jestli nemas moon, tak si ho co nejdriv porid. ;-)

6

Thursday, February 16th 2012, 10:10pm

behom tyzdna uz zmrazili 2 hraci svoje ucty a to iba preto , ze mali velke mnozstvo surovin na planete , ale schovane za 10000 rak a stovkami plaziem, no Ds to rozbije ako nic.....podla nich je najlepsia cesta zmrazit a nechat to tak..a su to hraci na pozicii 42 a 62 , zbytocne nelakat na seba silnejsich a bude to v pohode , ale 1,9 mega proti 34k v pohode asi nie je ......
hranica je na kazdom aby si ju urcil , potom sa ukaze aj ten charakter hraca...

• Send private message

7

Thursday, February 16th 2012, 10:22pm

Jak mi vysvetlis,ze to byl pro Smiska cestny souboj :arrow: Bitva na My Name Is Skrillex [1:XXX:XX] (16.02.2012 20:30:21) smichu365 z planety Měsíc [1:XXX:XX] Čestný souboj (+4.170) vs skrillex z planety My Name Is Skrillex [1:XXX:XX] Čestný souboj (+28 )

--warning--Souřadnice--zdjr1976--
"Rise and rise again, until lambs become lions..."
This post has already been reported.

8

Thursday, February 16th 2012, 10:24pm

Nebude to mozna taky tim, ze tyhle hrace nikdo na zacatku nesestrelil?

Jak jsem psal, mozna smichu udelala pro skrillexe to nejlepsi. Treba se to nauci hrat. No a nebo nenauci a zazelvi.
Pak ho ceka mnohem mnohem pozdeji navstevnik s DS.
Tady je to 1,9 mega proti cca 60k (pred sestrelem).
Ale kdyz to stovnam s jinym tvym komentarem v jinym threadu, tak jsi pochvalil hezkou praci, kdyz nekdo s 2M v letkach sestrelil letku hraci ktery mel pred sestrelem 120k.

Proste si myslim, ze tahle hra je o litani a hlavne hlidani si svy letky. A kritizovat nekoho, ze nasel nekde lezet letku a sestrelil ji nema cenu. At uz byla ta letka kohokoli.

Ale taky se radsi tady podivam na to, kdyz nekdo sunda nekoho z TOP 20. ;-)

9

Thursday, February 16th 2012, 10:36pm

sakris to uz ani clovek sa nemoze odvazit negativne komentovat ?? :D

Útočník môže zahájiť čestné boje proti každému cieľu s viac bodmi ako má on sám. Pre hráčov s menej bodmi, budete musieť splniť nasledujúce požiadavky.

• Cieľ má počas útoku viac ako 50% mojich vojenských bodov.
• Cieľ nemá viac ako 10 vojenských bodov menej ako útočník.
• Cieľ nie je viac ako 100 vojenských hodností za mnou.

• Cieľ je Bandita počas prebiehajúceho boja (Zlý 100). to je asi jedina a spravna moznost....

10

Sunday, February 19th 2012, 6:58pm

Tak jsem se také odhodlal ke komentáři. Skrillexe objevilo víc hráčů. Že letěla smichu365 bylo jen věcí domluvy..............Četl jsem tady vyjádření některých hráčů. Četl jsem a pozorně negativní kritiku. A ač nerad, musím souhlasit. Ne s kritikou útoku, ale s tím, že má každý právo na vlastní názor. A jak si tak pročítám příspěvky narazil jsem na tohle: " behom tyzdna uz zmrazili 2 hraci svoje ucty a to iba preto , ze mali velke mnozstvo surovin na planete , ale schovane za 10000 rak a stovkami plaziem, no Ds to rozbije ako nic.....podla nich je najlepsia cesta zmrazit a nechat to tak..a su to hraci na pozicii 42 a 62 , zbytocne nelakat na seba silnejsich a bude to v pohode , ale 1,9 mega proti 34k v pohode asi nie je ......
hranica je na kazdom aby si ju urcil , potom sa ukaze aj ten charakter hraca... "............Pro mne je to dost smutné zjištění, že se tady posuzuje charakter hráče podle jakéhosi útoku. Já myslel, že charakter hráče se posuzuje podle toho, jestli ctí pravidla hry a chová se v rámci možností slušně. A že to jde někdy těžko, ví asi každý z nás. Víte, debatovat o charakteru člověka je téma na dost tenký led. Podle mne je třeba bezcharakterní ten, který v české verzi používá jiný jazyk než český. ( pravidla mi mimochodem dávají za pravdu ) A nutí české hráče používat slovensko - český slovník a nebo platit drahého překladatele. Pro mne je slovenština stejně cizí jazyk jako třeba maďarština. Počítám s tím, že teď budu asi pro hodně lidí ten, který nemá ani trochu charakteru, ale každý má právo na svůj názor. Ale to už bych se opakoval.

markky

Beginner

Occupation: ogame

Universe: Andromeda

Alliance: UNDEAD-UNREAL

• Send private message

11

Sunday, February 19th 2012, 9:13pm

krasna prace smíšku gratulka

12

Sunday, February 19th 2012, 9:24pm

Tak jsem se také odhodlal ke komentáři. Skrillexe objevilo víc hráčů. Že letěla smichu365 bylo jen věcí domluvy..............Četl jsem tady vyjádření některých hráčů. Četl jsem a pozorně negativní kritiku. A ač nerad, musím souhlasit. Ne s kritikou útoku, ale s tím, že má každý právo na vlastní názor. A jak si tak pročítám příspěvky narazil jsem na tohle: " behom tyzdna uz zmrazili 2 hraci svoje ucty a to iba preto , ze mali velke mnozstvo surovin na planete , ale schovane za 10000 rak a stovkami plaziem, no Ds to rozbije ako nic.....podla nich je najlepsia cesta zmrazit a nechat to tak..a su to hraci na pozicii 42 a 62 , zbytocne nelakat na seba silnejsich a bude to v pohode , ale 1,9 mega proti 34k v pohode asi nie je ......
hranica je na kazdom aby si ju urcil , potom sa ukaze aj ten charakter hraca... "............Pro mne je to dost smutné zjištění, že se tady posuzuje charakter hráče podle jakéhosi útoku. Já myslel, že charakter hráče se posuzuje podle toho, jestli ctí pravidla hry a chová se v rámci možností slušně. A že to jde někdy těžko, ví asi každý z nás. Víte, debatovat o charakteru člověka je téma na dost tenký led. Podle mne je třeba bezcharakterní ten, který v české verzi používá jiný jazyk než český. ( pravidla mi mimochodem dávají za pravdu ) A nutí české hráče používat slovensko - český slovník a nebo platit drahého překladatele. Pro mne je slovenština stejně cizí jazyk jako třeba maďarština. Počítám s tím, že teď budu asi pro hodně lidí ten, který nemá ani trochu charakteru, ale každý má právo na svůj názor. Ale to už bych se opakoval.
tento ako ze rasovo zanerany prispevok ani nie je prispevok....... nestoji to pomaly ani za koment....ale ja si to okomentujem , kedze narazas priamo na mna , ukaz mi jedneho hraca co nerozumie aspon z velkej casti slovencine a tak isto zas opacne cestine , vecsiu traposinu od sorry ze tak tak nazvem , ale obycajneho trapaka , co nema o com pisat som dlho nevidel , charakter sa neposudzuje podla tohzo ci dodrziavas pravidla hry , ak ich nedodziavas a pride sa na to mas okamzite prinajmensom docasny ban , ak porusujes vo vecsej miere mas ban je trvaly....tu nejde o ziadny charakter , tu ide o povinnost .......charakter v hre sa da posudit , ci niekomu dodrzis trebars dane slovo o dalsom neutoceni ci nieco podobne..
dlhe roky sme boli spolu v 1 state a kazdy rozumel kazdemu , tvoja provokacna praca , ale u mna nepadla na urodnu podu....teda s casti padla , budem ta od stredy poooozorne sledovat .)

precitaj si pravidla , ci sa moze pisat po slovensky ci nie......... ale pravidla si necital , tak isto ako pravidla hry....je velka nadej ze ich aj v niecom porusujes, je na adminoch aby zistili ci nezistili ci hras tak ako mas podla pravidiel ktore si aj tak necital :)
This post has already been reported.

ondross

Professional

• Send private message

13

Sunday, February 19th 2012, 9:39pm

Ha..dlouho se mi nechtelo nic co se tu resi komentovat, nicmene zacina to tu byt celkem zajimavy flejm tak si taky prihreju polivcicku :D Co se tyce bitvy tak pro me je to OK, letam i na horsi kusy, kolikrat neni cas si vybirat..takze tady se priklanim na stranu smichu, nicmene HJ tomu nasadil celkem slusnou korunu..Ja jako potomek (vychazim podle jmen na hrobech mojich predku) cesko-rakousko-slovensko-madarske krve mam uplne nejradsi xenofobni prispevky, vetsinou se na nich slusne zabávam :wacko: :whistling: :crazy: Vzhledem k tomu ze vlastne nemam komu fandit tak preju prijemne dohady o tom proc je nektera narodnost lepsi/horsi nez jina, proc jsme nebo nejsme bratia..decka, vase starosti bych chtel mit :sleeping: Smrt démonické(mu)*..teda vlastne mír všem :thumbup: Btw..smichu te HJ asi taky moc nepochvali ?(

*ExistenZ, super biják :search:
Btw2..mam pocit ze driv bylo v pravidlech fora ze tam je uznany jazyk krome cestiny i slovenstina..nevim jestli se od te doby neco zmenilo, verim ze ne

:?: Fyzika: Šmirgltoaleťák ponořený do (záchodové) vody vytlačí (po spláchnutí) často mnohem více (nejenom kapaliny) než by se očekávalo :!:
8o
29 +/-4

14

Sunday, February 19th 2012, 9:52pm

Nic není rasového ani omylem. Jen jsem si našel v pravidlech této hry bod devět. A pokud jsem ho dobře pochopil, tak v české verzi této hry je mateřský jazyk čeština a ve slovenské verzi slovenština...............A nemůžu ukazovat na někoho dalšího, jestli rozumí a nebo nerozumí jinémo jazyku. Já jsem psal jen sám za sebe. A slovenština je pro mne cizí a v mnoha ohledech nesrozumitelný jazyk....................A je mi vcelku jedno, jestli mě budeš a nebo nebudeš sledovat. Vždyť jde jen o hru a ne o život.

15

Sunday, February 19th 2012, 10:02pm

pises teraz v hre alebo na fore.....ak si zistil ze si na fore , precitaj si preto pravidla fora

16

Sunday, February 19th 2012, 10:41pm

Provozovatel si vyhrazuje právo vyloučit hráče, kteří nejsou schopni mluvit příslušných mateřským jazykem (např. ve hře, fóru a oficiálních IRC místnostech).
Tohle je v pravidlech. A že na fóru je to pak uvedený jinak? Za to snad nemůžu, ale nevědomost prý neomlouvá. Tak to je na mně. Omlouvám se.

BASTARD

Trainee

Occupation: Neověřeno!

Alliance: ASSA(ANDROMEDA),RIVAL(CAPELLA),BASTARDES(DRACO)-BAGR::HMNP(NEW(ELEKTRA)

• Send private message

17

Wednesday, February 22nd 2012, 2:52pm

Řešíte tu úplné hlouposti a chtěl bych podotknout legende, že nechápu proč se tímhle vůbec ty zabíraš. Z mého pohledu se tě to netýká, ikdyž jak už bylo řečeno nejsou cíle a proto se lítá na ty malé, takže si to vem trochu k srdci. Ty třeba máš cíle se svoji letkou, ale co ostatní... už mi tu top10tka připadá směšná :D ..ostatní hráči na vás už vůbec nemají, tak o čem je tahle hra?
Jinak se Smíchu chápu, jsou tu menší cíle tak na ně líta :rolleyes:,protože třejmě nemá tak dobrou ekonomiku jak někdo :whistling: __nějak se hangár musí živit.
V tom směru, že smíchu dokáže pomoct přátelům.. tak to je ten důkaz, že dokáže pomoct v jaké koliv situaci a to je jen plus.

Na závěr:
Smíšku gratulka k vyhranému souboji.
:gimme5:

ps: Honzíku tohle neřeš nemá to smysl a stejnak stím nic nenadělaš.
Jak řekl Ondra: ,,jsme bratia,,.

MÉĎA

Trainee

Universe: Andromeda

• Send private message

18

Wednesday, February 22nd 2012, 7:16pm

Krásná bitva krásný zisk krásná práce

Smíšku moooc pekná bitva a super zisk oproti ztrátám to se jen tak nepodari a že nekdo byl slabsi tak no a co nema to tam nechat valet aspon se priste ponaučí v živote taky když nekde neco zapomenete a než se vrátíte je to fuč, tak proč by to tady melo bejt jine??
ochrany tady sou už dost velke i stema zvedanim letky smisek to sundala tak to bylo pravomocne tak ji to prejme ne?? a kdo to nepreje tak zavidi :thumbsup: :thumbsup:
S pozdravem MÉĎA :) :D

Norag

Beginner

• Send private message

19

Thursday, February 23rd 2012, 9:37am

:gimme5:

ps: Honzíku tohle neřeš nemá to smysl a stejnak stím nic nenadělaš.
Jak řekl Ondra: ,,jsme bratia,,.
Omluva za spam: A kdyz dojde na nejhorsi tak rukama a nohama se domluvis vsude :thumbup: ........Po 8mi hodinach umorneho poslouchani sem umel i Rusky......ovsem druhej den uz sem v mozkovy databazi nenasel ani slovo :rofl: .....Jinak gratulka Smichu.....obranci Glotr ;)