Také sem hodím koment.Vždyť právě tato bitva se mě osobně týká.Jak už bylo zmíněno výše s tímhle sme nikdo od nás nepočítal.S app obranou to sice ano ale ne od luxusu.Ani ve snu by mě nenapadlo že regie vyšle lodě až tak daleko.muselo tě to stát spousty deu :-) ,proto sme letěli ve 3 lidech jen kvůli nezmíněnému hráči se kterým Rambaldi také spolupracuje.Když si to znovu celé představím je to velmi úsměvné.Den před tím jak rambo dělal vše proto, aby dostal ninju a kdyby mi tehdy nenapsal,že se bál abych mu nedal ninju tak bych nad tím snad ani nepřemýšlel.Takže den před tím už letěla jedna app obrana od regieho a spol a druhy den znovu.Tomu říkám nasazení do hry .Pak jak psal ty žblepty o tom že podvádíme a jak nás nahlásí tomu sme taktéž velmi smáli.Vše sem pochopil ihned po přečtení BZ, že to muselo být chystáno předem,protože stihnout to tam jinak nebylo možný s tím složením letky.No nic opravdu si zaloužíte obdiv za sehrání celé situace a vlastně sem i rád že sem se mohl zůčasnit takovéto akce i když jsem na straně poražených.Všem zůčastněným děkuji za společné herní zápolení,obráncům přeji rychlou obnovu a útočníkům další takovéto skvělé bitvy (jen ne u nás ).
PS: Alospoň menší náplast v podobě 1100 recek naplněných až po okraj surkami na obnovu sem si odvezl.
Padá hvězda, rychle něco si přej
Ehm...Co to asi je to FS?