Je to s vámi špatné, začínám-li vykat, znamená to, že dotyčný cíl oslovení ztrácí mé sympatie

Víte co znamená ve světě informačních technologií přesunout? Vysvětlím. Vytvořit kopii na jiném místě. Z původního místa smazat. Pokud někde něco bylo a už to tam není, je to smazáno. Přesunutí je pouze rozšíření. O tom by se zřejmě dala vést diskuze, ale není třeba, předem vaše argumenty uznávám a je to tak, jak byste napsal

Nicméně, představte si, že si položíte v restauraci mobil na stůl. Odejdete na záchod. Vrátíte se a on tam nebude. Nepovažoval by ste jej za ukradený? Předpokládám že ano, ale třeba ho někdo jenom přemístil a nedal vám o tom vědět, stejně jako já nedostal o informaci, že mnou založený thread byl přesunut. To je potom těžké
PS: Já jsem opravdu rád, že to co děláte, děláte dobrovolně, ve svém volném čase. Neděláte to vyloženě špatně

Jenom by to někdy chtělo trochu poodkrýt klapky z očí a ne na každý názor mávat nesmyslně pravidly před očima a tak to je a co si to vůbec dovolujete tady psát atd atd. Prostě z té jedné strany se mele pořád to samé až to někdy působí směšně. Viz
tento příklad
Volně přeloženo:
a: chtěl bych si vybudovat silnou ekonomiku a obchodovat
b: to není cíl a jablek je 12
a: já jsem nepsal nic o cíli, jenom se tady s vámi dělím o názor
b: těch jablek je 12
a: Proč by to nemohl být můj?
a: dobře, bude to tedy tak, jak píšete