You are not logged in.

1

Friday, July 27th 2007, 11:20am

Pochvala

Jelikoz se tu mnozi prispevky, kde vsichni vsemozne nadavaji na Operatory a moderatory tak sem se rozhodl (ackoli mam taky par odlisnych nazoru) ze je touto cestou pochvalim.

Objevene problemy se snazi resit a resi je s uspechem. Napr. Cestina tady ve foru nebo cestina ve hre (sklo misto krystaly, prejmenovavani budov, veci a vyzkumu)

Dawy

Unregistered

2

Friday, July 27th 2007, 11:36am

RE: Pochvala

ahoj ,,,
tenhle topic ma sve opodstatneni ,,, chci se taky pridat ,,, vim jak tezke to nekdy "admin´s team" ma ,,, a ikdyz nejake vyhrady k jejich praci taky mam presto musim napsat ,,, drzim vam palce ,,, delejte svou praci alespon tak dobre jak ji delate ,,, nebo jeste lepe v ramci moznosti ,,, jen k nam normalnim hracum ,,, "smrtelnikum" mejte vic porozumeni ,,, a neposilejte nas hned nekam pro nase nekdy "pripitomele" dotazy a nazory ,,,
jen tak dal ,,,

kubeja

Trainee

• Send private message

3

Friday, July 27th 2007, 11:57am

Já se taky musim přidat.I když taky mám některé výhrady které tu nebudu samozdřejmě vytahovat, tak si myslim že všichni v ogame týmu se snaží a hlavně je to vidět.

Profire

Intermediate

Occupation: Student

Alliance: Universe

• Send private message

4

Friday, July 27th 2007, 1:01pm

ha konecne spravnej thread :D ja uz toho o tomtoo napsal snad dostkdybzch este vychvaloval tady tak by to bal analni alpynismus

5

Saturday, July 28th 2007, 11:39am

Pochvala!!!

CHtěl bych jen pochválit všechny co se podílejí na vývoji této hry--- je perfektní a propracovaná. A táké všem těm co spravují forum--- nove příspěvky zvládají opravdu rychle.!!!
http://sernatto.ic.cz\story_nasa_logo.jpg

6

Saturday, July 28th 2007, 5:04pm

Já bych je chtěl taky pochválit, umí báječně mazat vlákna na fóru, bez mrknutí oka (zřejmě). Předpokládám pozůstatky z dob minulých.

ondras

Professional

Occupation: ano

Universe: 1

Alliance: ano

• Send private message

7

Saturday, July 28th 2007, 5:31pm

Přesouvat, fešáku. Užívej oči a funkci Search. Pravidlo I podruhé:)
(...) usujes prohlizec jenz dodrzuje standardy??? = jsi v bezpeci = ISO a RFC normy nedovoli temto udajum projit skrz. TECKA.
-- Mitternacht, (C) 2008 [sanity warning!]

8

Saturday, July 28th 2007, 6:09pm

Je to s vámi špatné, začínám-li vykat, znamená to, že dotyčný cíl oslovení ztrácí mé sympatie:) Víte co znamená ve světě informačních technologií přesunout? Vysvětlím. Vytvořit kopii na jiném místě. Z původního místa smazat. Pokud někde něco bylo a už to tam není, je to smazáno. Přesunutí je pouze rozšíření. O tom by se zřejmě dala vést diskuze, ale není třeba, předem vaše argumenty uznávám a je to tak, jak byste napsal:) Nicméně, představte si, že si položíte v restauraci mobil na stůl. Odejdete na záchod. Vrátíte se a on tam nebude. Nepovažoval by ste jej za ukradený? Předpokládám že ano, ale třeba ho někdo jenom přemístil a nedal vám o tom vědět, stejně jako já nedostal o informaci, že mnou založený thread byl přesunut. To je potom těžké:)

PS: Já jsem opravdu rád, že to co děláte, děláte dobrovolně, ve svém volném čase. Neděláte to vyloženě špatně:) Jenom by to někdy chtělo trochu poodkrýt klapky z očí a ne na každý názor mávat nesmyslně pravidly před očima a tak to je a co si to vůbec dovolujete tady psát atd atd. Prostě z té jedné strany se mele pořád to samé až to někdy působí směšně. Viz tento příklad

Volně přeloženo:

a: chtěl bych si vybudovat silnou ekonomiku a obchodovat
b: to není cíl a jablek je 12
a: já jsem nepsal nic o cíli, jenom se tady s vámi dělím o názor
b: těch jablek je 12
a: Proč by to nemohl být můj?
a: dobře, bude to tedy tak, jak píšete

Profire

Intermediate

Occupation: Student

Alliance: Universe

• Send private message

9

Saturday, July 28th 2007, 8:22pm

hmm zajimavy nazor :D pravda je ze by se mohlo nad vecma diskutovat a premejslet ale jestli sou úravidla dana gameforge tak to nema asi zadnou cenu :D

10

Saturday, July 28th 2007, 9:11pm

Quoted

Originally posted by Profire
hmm zajimavy nazor :D pravda je ze by se mohlo nad vecma diskutovat a premejslet ale jestli sou úravidla dana gameforge tak to nema asi zadnou cenu :D

No mi osobně třeba tak nejde ani o ta pravidla ani o nedokonalosti ve hře, jako spíš o ten přístup k diskuzi lidí, kteří by to měli brát s největším nadhledem. Fakt mi někdy přijde, že někteří GO se chovají jako fanatik s koránem v ruce, odmala vyplachováni jednotlivými kapitolami... Někdy by stačilo napsat třeba, no je to divné, ale nic s tím neuděláme. Mávnout nad tím rukou a jede se dál a ne snažit se do posledního dechu chránit něco tak "nedokonalého". No to je jedno, to píšu už příliš obecně:)

Takže ještě jednou chvála GO a pevné nervy při řešení problémů a odpovídání na "chytré" dotazy.