You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Ogame Czech. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

zdjr1976

Super Moderator

• "zdjr1976" started this thread

Universe: Žádný

• Send private message

1

Thursday, January 24th 2008, 12:26pm

Jak používat online simulátor

Znám soupeřovu letku, jeho obranu i jeho technologie zbraní, štítů a pancíře a nevím jestli případný souboj vyhraju či prohraju a co vše mám poslat ze letku.

Proto použiju online simulátor nebo zde

1. Vyberu si zda jsem útočník (a na někoho chci letět) nebo obránce a budu se bránit právě na mě letícímu útoku
Příklad: jsem útočník
2. Do "útočníka" napíšu letku se kterou chci jít do souboje
3. Do "obránce" napíšu letku a obranu jakou má soupeř
4. Do "Technologií" vložím level zbraní, štítů a pancíře jak svůj tak soupeřův
5a. Pokud chci znát jak dlouho poletím, musím vložit i technologii (level) pohonů
5b. Pro dobu letu musím zadat "Startovní pozice" (souřadnice odkud letím) a do cíle "Souřadnice" místa kam letím
6. Pokud do "Cíle" zadám i kolik surovin má dotyčný soupeř na planetě, zjistím i kolik surovin jsem schopen ukrást z jeho planety
7. Vše potřebné se dozvím ve "Výsledku" po kliknutí na "Simulace" vpravo dole

8. V simulátoru vlevo dole je i možnost vyzkoušet si zničení soupeřovy obrany pomocí meziplanetárních střel. Opět nezapomenu zadat technologické levely, stav obrany soupeře (včetně antibalistických raket pokud je má)
9. Zadám si s kolika meziplanetárními raketami chci útočit a co bych mu rád zničil (primární cíl)
10. Dám "Simulace raketového útoku"

Čtěte zde: NÁVODY A RADY