You are not logged in.

1

Sunday, February 3rd 2008, 5:35pm

Valka za zachovani cestiny?

Je mozne vest valku za zachovani cestiny?

Trosku jsem konverzoval s jednim hracem, kteremu jsem v noci zrecykloval letku. Tady vam poslu priklad zpravy. Je to fakt hruza. Proto se ptam: je v ramci pravidel mozne zalozit valku z duvodu haneni ceskeho jazyka?

Quoted

Je mozne vest valku za zachovani cestiny? Trosku jsem konverzoval s jednim hracem, kteremu jsem v noci zrecykloval letku. Tady vam poslu priklad zpravy. Je to fakt hruza. Proto se ptam: je v ramci pravidel mozne zalozit valku z duvodu haneni ceskeho jazyka?

Quoted from ""nezverejneny hrac""

:-) Hale frajere, maš strach setkatse v reale co,ty asy z moravy a nebo jižní čechy ,to znam tam sem byl par krat,jako na jazyk tak sou velke frajery ale jinak.....). Hale jak dlouho hraješ Ohame,a skolika lidmy takhle jednaš,ty asy nemaš žadne vychovani co? Hale musiš jednat s lidma,šikovně a ne takhle,ty poučuješ mně a ,ty nemaš zadnou vychovu slušnu,takže poperve naučse jednat z lidma slušně a pak možna budeš poučovat jinych ))))))))))))))).
who need's god when you've got me

This post has been edited 1 times, last edit by "peacher" (Feb 3rd 2008, 5:36pm)

2

Sunday, February 3rd 2008, 5:39pm

myslim ze tento pripad je alkohol:)

3

Sunday, February 3rd 2008, 5:57pm

Quoted

Mordoch napsal/a:
myslim ze tento pripad je alkohol:)

neni, leda by byl cely den :)

sfQ

Intermediate

• "sfQ" has been banned

Alliance: JMC

• Send private message

4

Sunday, February 3rd 2008, 6:00pm

Quoted

Hale frajere, maš strach setkatse v reale co,ty asy z moravy a nebo jižní čechy ,to znam tam sem byl par krat,jako na jazyk tak sou velke frajery ale jinak.....). Hale jak dlouho hraješOhame ,a skolika lidmy takhle jednaš,ty asy nemaš žadne vychovani co? Hale musiš jednat s lidma,šikovně a ne takhle,ty poučuješ mně a ,ty nemaš zadnou vychovu slušnu,takže poperve naučse jednat z lidma slušně a pak možna budeš poučovat jinych ))))))))))))))).

tak to je hrůza!!!...tak na 5* :tongue:, takovehle lidi, kteri se neumi ani vyjadrovat, bych odmenil BANanem :-/ :evil: ... ....toho znic klidne jeste jednou:D:D:...cech a neumi cesky LOL:(:(....toto je ostuda...!!!!....bud jak psal Mordoch>>> Alkohol, nebo proste neschopnost se vyjadrit :(:(...kam ten svet speje??? .... X( X( .....

,ale berte to z te pozitivni stranky:D:D: ty jeho Y - I jsou hezka:D:D:D....nebo, ze si plete G-H :D:D:...takoveho lolka jsem jeste bohudik nikde nepotkal (ani v ogame) :D:D

This post has been edited 2 times, last edit by "sfQ" (Feb 3rd 2008, 6:04pm)

NitroX

Beginner

Alliance: Riddick

• Send private message

5

Sunday, February 3rd 2008, 6:21pm

neebo tráva

--warning--SPAM,minimálně 4 slova--zdjr1976

Scythe

Trainee

Alliance: Elita Veterans

• Send private message

6

Sunday, February 3rd 2008, 6:28pm

Sejmi ho a nic neřeš. Čeština musí přežít za každou cenu.

evolution901

Professional

• "evolution901" has been banned

• Send private message

7

Monday, February 4th 2008, 1:38pm

moje zpravy tak vypadaji taky preklepy nejradsi mam preklep botevek

Che Guevara

Professional

Occupation: Projektant

Alliance: Freedom/UNP

• Send private message

8

Monday, February 4th 2008, 1:39pm

asi bol najebany:D... jinak nevim....

Manstein

Trainee

Alliance: Hells Bells

• Send private message

9

Monday, February 4th 2008, 3:42pm

Quoted

U Haldy 18 napsal/a:

Quoted

Hale frajere, maš strach setkatse v reale co,ty asy z moravy a nebo jižní čechy ,to znam tam sem byl par krat,jako na jazyk tak sou velke frajery ale jinak.....). Hale jak dlouho hraješOhame ,a skolika lidmy takhle jednaš,ty asy nemaš žadne vychovani co? Hale musiš jednat s lidma,šikovně a ne takhle,ty poučuješ mně a ,ty nemaš zadnou vychovu slušnu,takže poperve naučse jednat z lidma slušně a pak možna budeš poučovat jinych ))))))))))))))).

tak to je hrůza!!!...tak na 5* :tongue:, takovehle lidi, kteri se neumi ani vyjadrovat, bych odmenil BANanem :-/ :evil: ... ....toho znic klidne jeste jednou:D:D:...cech a neumi cesky LOL:(:(....toto je ostuda...!!!!....bud jak psal Mordoch>>> Alkohol, nebo proste neschopnost se vyjadrit :(:(...kam ten svet speje??? .... X( X( .....

,ale berte to z te pozitivni stranky:D:D: ty jeho Y - I jsou hezka:D:D:D....nebo, ze si plete G-H :D:D:...takoveho lolka jsem jeste bohudik nikde nepotkal (ani v ogame) :D:D

No oni tady někteří hráči prozatím nedosáhli ani věku pubertálního :D takže bych se nad tim ani tak nepozastavoval, nebo neumí psát všemi deseti a je línej psát normálně tak tam hazí písmenka ať to nějak vypadá :D
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory.Through victory, my chains are broken.TheForceshall free me

DeFox

Trainee

Occupation: študent

Alliance: Bývalý člen COE !!

• Send private message

10

Monday, February 4th 2008, 4:23pm

Ja osobně mam z čj 5 ale takhle strašně snad nepíšu a podle toho jak sem vyděl tak tenhle člověk nějakej čas pobýval na Slovensku stejně jako já. Ale za to "Ohame" bych mu valku vyhlasil!!
klikni a hraj

A čas je mocný vládce!!

Manstein

Trainee

Alliance: Hells Bells

• Send private message

11

Monday, February 4th 2008, 6:13pm

Quoted

DeFox napsal/a:
Ja osobně mam z čj 5 ale takhle strašně snad nepíšu a podle toho jak sem vyděl tak tenhle člověk nějakej čas pobýval na Slovensku stejně jako já. Ale za to "Ohame" bych mu valku vyhlasil!!

No ta 5 je asi zasloužená :D
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory.Through victory, my chains are broken.TheForceshall free me

rimmer1

Trainee

Alliance: Elita

• Send private message

12

Tuesday, February 5th 2008, 9:39pm

To je fakt-už jsem párkrát uvažoval vyhlásit válku po shlédnutí alianční stránky, kde se to chybama jen hemží.
Bohužel, mám na to asi málo pozic letek-čeština dostává na "hýždě" na celém netu-nejen v Ogame ?(

Vyrobený měsíc...sedm kousků na UNI 2. Jeden kus na Andromedě.

This post has been edited 1 times, last edit by "rimmer1" (Feb 5th 2008, 9:39pm)

Scythe

Trainee

• Send private message

13

Tuesday, February 5th 2008, 10:42pm

No tak musím souhlasit. Po shlédnutí některých aliančních stránek na uni5 se každému češtináři zježí chlupy úplně všude (ano, i tam). A kdyby to byly nějaké ali s pěti členy, z nichž jsou tři neaktivní, ale takové stránky mají i ali v top 10. Kdyby lidi alespoň používali kontrolu pravopisu :O .

This post has been edited 2 times, last edit by "Scythe" (Feb 5th 2008, 10:42pm)

14

Tuesday, February 5th 2008, 10:52pm

lol co to je za hrace ten musel minimalne 2krat propadnout nechapu jak todle mohl nekdo napsat

15

Tuesday, February 5th 2008, 11:23pm

RE: Valka za zachovani cestiny?

Quoted

Originally posted by peacher
Je mozne vest valku za zachovani cestiny?

Trosku jsem konverzoval s jednim hracem, kteremu jsem v noci zrecykloval letku. Tady vam poslu priklad zpravy. Je to fakt hruza. Proto se ptam: je v ramci pravidel mozne zalozit valku z duvodu haneni ceskeho jazyka?

Quoted

Je mozne vest valku za zachovani cestiny? Trosku jsem konverzoval s jednim hracem, kteremu jsem v noci zrecykloval letku. Tady vam poslu priklad zpravy. Je to fakt hruza. Proto se ptam: je v ramci pravidel mozne zalozit valku z duvodu haneni ceskeho jazyka?

Quoted from ""nezverejneny hrac""

:-) Hale frajere, maš strach setkatse v reale co,ty asy z moravy a nebo jižní čechy ,to znam tam sem byl par krat,jako na jazyk tak sou velke frajery ale jinak.....). Hale jak dlouho hraješ Ohame,a skolika lidmy takhle jednaš,ty asy nemaš žadne vychovani co? Hale musiš jednat s lidma,šikovně a ne takhle,ty poučuješ mně a ,ty nemaš zadnou vychovu slušnu,takže poperve naučse jednat z lidma slušně a pak možna budeš poučovat jinych ))))))))))))))).

Ta věta má úplně přeházenej slovosled, přijde mi že to psal cizinec. Připomíná mi to pokusy mýho kolegy z práce sestavit větu anglicky, slova celkem zná, ale slepí je dohromady jak tatar.

Limus

Trainee

Alliance: LaKi

• Send private message

16

Tuesday, February 5th 2008, 11:58pm

Taky mam kolikrat chut vest podobne valky, ale nakonec si rikam, ze bych nedelal nic jineho a jdu vest valku proti jinym hlupakum. Proti tem co nechavaji letku na planete. :D
btw priste az potkas podobneho cloveka, udelej to co ja, proste se s nim nebav. ;)

Gamabunta

Professional

Universe: 9

Alliance: AAA

• Send private message

17

Tuesday, February 5th 2008, 11:59pm

to je co za mižmaš? čeština,slovenština a ruština dohromady? toto jsem ještě nezažil,ale kdyby jo asik bych vytekl a musel ho pukat aspon tyden v kuse:) jsme češi tak bychom měli psat česky a navic naše prezentace ingame hodně odpovida o nas samotnych

18

Wednesday, February 6th 2008, 8:41am

no uz jsem se tady setkal s velkymi kouzelniky pres hrubky, ale tenhle borecek je proste takovej topik no. chapu ze to obcas nekomu uklouzne, nebo treba prijde zrovna z hospudky a ma silne nutkani neco napsat, prestoze nevidi na pul metru, ale tohle neni ten pripad. prijde mi to trosku smutny no.

no nic, asi se s tim nic neda delat, tak to tu prosim zavrete, nevypada to ze by tu nekdo chtel diskutovat, zda se, ze jsou vsici stejneho nazoru

rimmer1

Trainee

Alliance: Elita

• Send private message

19

Sunday, February 10th 2008, 10:16pm

Tak tohle je taky klenot, který si zaslouží být zvěčněn navěky:

vítejte na našich aliančních stránkách jsem visoce bojová aliance a neni radno si snámy zahrávat vítáme každého člena který má více jak 30 000 bodů a je bojeschopný lze uděli i vyjmku ale neni to pravidlem. naše aliance byla založena dne 10.ůnora a od toho dne jsme postrachem celéo vesmíru proto račte vzoupit a nechte se unášet vesmírnýmy vlnamy a spoustu doře nalítaných kilometrů s pozdravem thor-steinar zakladatel

svrchovatost aliance:
zakladatel a diplomat: thor-steinar
pravá ruka: Cronvel

Aliance si říká goalds a její "šéf" zřejmě chodí za školu :D

Vyrobený měsíc...sedm kousků na UNI 2. Jeden kus na Andromedě.

Scythe

Trainee

• Send private message

20

Sunday, February 10th 2008, 10:57pm

To je více než úsměvné :tongue: . By mě zajímalo, jestli si to přečtou a opraví :D