You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 142.

Friday, February 6th 2009, 10:48am

Author: Sitting Bull

[TD: 215.445.000] MataBorak[MACHO] -vs- Thanatos[URNA]

Gratuluji k dobré akci plné surovin. Podle letů s Tvým jménem je vidět, že očividně nezahálíš a honíte s Fenym kdo víc a houšť. c):oP

Friday, February 6th 2009, 10:43am

rank

Quoted Originally posted by Demonn jo nespamujte tady postovat statisktiky ted nemá cenu protože stejně všichni vědi, že první budu já No jen aby. c):oP

Wednesday, November 5th 2008, 1:43pm

[TD: 175.063.000] The Dark Emperor[TRINITY] & WinMax[EOM] -vs- spacejoker[Red eye]

Quoted Originally posted by dudla Promiň SB éčko, ale musím reagovat. K tomu lynčování... to bylo samozřejmě cíleně nadnesené, ale nepochubuji o tom že zrovna ty jsi tohle pochopil! Já jen aby se neslovíčkařilo!! Všiml jsem si totiž že se dost často stává, že si každý vezme pouze určitou část příspěvku, vytrhne ji z kontextu a potom na ni reaguje! (neříkám že je to Tvůj případ) Tak jenom aby nedošlo k nějakému omylu. A co se týče toho kde je MACHO (hráči této aliance) a toho kolik mají, nemají ...

Wednesday, November 5th 2008, 12:55pm

RE: The Dark Emperor[TRINITY] & WinMax[EOM] -vs- spacejoker[Red eye] (CŠ: ~175M)

Gratuluji k útoku na samoobsluhu. Spacejoker byl vždy vděčný cíl, ale co ho šlechtí je, že i přes to všechno, kdy vždycky vybouchnul .. pokračoval dál. :o))) Útok je to pěkný a zisk výborný. Quoted Originally posted by dudla Mno tak Ty ale Draku přece dobře víš jak to myslím! Jak co se týká vyvolání debaty (nebýt prvního příspěvku, nebyla by debata) tak hyper brány "pro všechny" samozřejmě není o tom že VŠICHNI v macho je mají... Ale vím že si rozumíme, takže tímto z mé strany uzavírám debatu. B...

Wednesday, November 5th 2008, 11:38am

Bezdomovec Sitting Bull !!

Quoted Originally posted by The Dark Knight sitting bul a jeho mudrovania sa hra na indiana musite pocohpit myslenie indianov........však aj foto ma nejako načelnika Pevně věřím, že bys mi to stejně odvážně, jak to píšeš zde, řekl i do očí .. nebo se mnou laškoval ve hře. Mé, jak Ty píšeš, "mudrování" mělo alespoň nějaké výsledky a velmi se mi líbí, když mě hodnotí někdo o kom jsem vůbec neslyšel. A to jsem měl velmi dobrý přehled o hráčích v tomto vesmíru. Tak přeji hodně zdaru ve hře, aby ses...

Wednesday, November 5th 2008, 11:32am

Slava vitazom, cest porazenym

Hodně radostí mimo ogame. Dobrý spánek. Klidné zvládání věci vezdejších a hlavně štěstí v životě. To je asi to nejdůležitější co mohu popřát.

Wednesday, November 5th 2008, 11:12am

[TD: 978.008.000] Mr RapTor & MataBorak & Drake RK & bedak & Rax [MACHO] -vs- Fernet[EOM]

Opožděně, ale gratuluji k útoku, provedení i zisku. Po hodně dlouhé době jsem se přihlásil, abych viděl co se tu děje a jsem rád, že to dopadlo takto. Nakonec mne i potěšilo, že jsem ten svůj účet nezrušil jak jsem chtěl, ale předal ho dál. Tak užijte suroviny a nechť se vám dál daří. Fernete - Ono jim to netrvalo dlouho, ale čekali na správný okamžik. Hodně štěstí v tom zaželvování.

Friday, October 3rd 2008, 8:21pm

RE: Rekalkulace....

Quoted Originally posted by ante1 njn, to by nebol bull aby si trochu nezamudroval ))) ale berem to v podstate mal pravdu. Neboj, toto už bylo opravdu naposledy. Quoted inak dneska si tak pozeram statistiky a vidim ze na 1. mieste uz sitting bull neni a ze prenechal ucet drakeovi tak asi ta uz nebavilo lietat stale na icka tak si sa svojho uctu vzdal, no ktovie mozno keby si lietal aj na aktivnych hracov tak by ta to bavilo trochu viacej, ja som tiez chcel uz par krat skoncit ale vzdy ked sa mi...

Friday, October 3rd 2008, 12:15pm

Quoted Originally posted by Dindos Quoted ante1 napsal/a: Quoted Sitting Bull napsal/a: Quoted Originally posted by Dindos No nedalo mi to a podival jsem se kolik stoji meziplanetarky... 100 raket prijde na 2,5Mega surek Vase ztraty 1,5 Mega Palivo placnu 1 Mega ikdyz to asi bylo mene (600k Fernet+? Ante1) Dostanu se tak na promarnenych 5Mega. A dle tezkeho a velmi narocneho vypoctu 9-5=4 mi vychazi nadherny zisk 4Mega surek.... ktery asi tezko najdete na Icku+Napeti a adrenalin+dobry pocit z v...

Friday, October 3rd 2008, 7:36am

Quoted Originally posted by Dindos No nedalo mi to a podival jsem se kolik stoji meziplanetarky... 100 raket prijde na 2,5Mega surek Vase ztraty 1,5 Mega Palivo placnu 1 Mega ikdyz to asi bylo mene (600k Fernet+? Ante1) Dostanu se tak na promarnenych 5Mega. A dle tezkeho a velmi narocneho vypoctu 9-5=4 mi vychazi nadherny zisk 4Mega surek.... ktery asi tezko najdete na Icku+Napeti a adrenalin+dobry pocit z vydarene akce. Ikdyz jde o jednoho z nasich, davam vsechny palce... Zkuste si najit i cil...

Monday, September 8th 2008, 7:04pm

Rax[MACHO] & RaideN[TRINITY] -vs- Caabo[ P.r.D.] (CŠ: ~115M)

Quoted Originally posted by RAIDEN Quoted Sitting Bull napsal/a: RAX vážně porušil pravidla aliance a bude vyloučen. MACHO nelítá s jinými aliancemi a proto ani nic nemůže zveřejňovat. Jinak gratuluji útočníkům. Bitvu samotnou nehodnotím nijak. Doposud jsem neměl nic proti tobě a alianci MACHO ale zarazila mě ta první věta kterou jsi napsal...chcete někoho vyhodit z aliance protože letěl s hráčem z jiné aliance než je MACHO ? To mi připadá jako naprostá blbost... neznám vaše pravidla ale pokud ...

Monday, September 8th 2008, 4:01pm

Bezejmenny[URNA] & KinleyG[URNA] -vs- Sitting Bull[MACHO] (škody 98M C4)

Mohu potvrdit, že jsem se děsil celou dobu co ke mně letěli ... Naštěstí z té záře oslepnul jen jeden opravář, ale není pro prý vážné.

Monday, September 8th 2008, 3:20pm

Rax[MACHO] & RaideN[TRINITY] -vs- Caabo[ P.r.D.] (CŠ: ~115M)

Quoted Originally posted by t s t slusna bitka,gratulujem k novemu TOPu a zostrelu "zelvy" btw: mozem to chapat tak,ze ally MACHO sa rozhodla zverejnovat aj APP s inymi alianciami? RAX vážně porušil pravidla aliance a bude vyloučen. MACHO nelítá s jinými aliancemi a proto ani nic nemůže zveřejňovat. Jinak gratuluji útočníkům. Bitvu samotnou nehodnotím nijak.

Tuesday, September 2nd 2008, 10:56am

kto sejmul capricornusa??

Quoted Originally posted by capricornXX Jasne, ale porad to soudis podle sebe, ale pritom uvadis, ze na zacatku jsou velmi omezene moznosti, takze z toho co jsi napsal vyplyva, ze Ty travis 2-3 denne, novacek bude travit cas treba 1 hodinu denne, ktery bude postupne zvysovat, ale pritom Ty za 2-3 denne vydelas miliony surek, tim padem toho vice i investujes, coz Ti prinese nejake bodove hodnoceni, ktere Te v bodovem zebricku posovou. Ale co novacek??? Kolik toho postavi za 500k surek??? Kolik T...

Monday, September 1st 2008, 5:23pm

Quoted Originally posted by capricornXX Quoted meloe napsal/a: Zajima me spise jina vec. Doufam Capricorne, ze jsi mel jiny a to o dost zavaznejsi duvod skoncit s ogame, nez jen rozdilnou "filozofii" (bavime se jeste o inet hre na ktere Gameforge vydelava mraky penez?) oproti SB. To by nas muselo skoncit asi o trosku vic . Proste kolik lidi, tolik nazoru! Jak jsem jiz uvedl, je to moje ciste osobni rozhodnuti. Ja uz jsem uni6 bral jako stereotypni hru, ktere mne nic noveho nedava a delsi dobu j...

Monday, September 1st 2008, 1:56pm

Tak ten dotyčný kdo to tvrdil jsem já a celkem si na tom trvám. Já jsem začal na uni2 jako naprostý nováček a 2-3 hodiny strojového času stačí. Dále jsem nepsal nic o 6 měsících, ale třech měsících po startu vesmíru. A dostal se na druhé místo. Takže to lze, ale je potřeba striktně dodržovat určitý rozvrh a pečlivě se seznámit s hrou. Hlavně to chce znát pravidla a umět počítat.

Thursday, August 28th 2008, 7:05pm

Sitting Bull[MACHO] -vs- Tommy84[EOM] (CŠ: ~90M)

Já ho sundal ještě než se stal ičkem. Ičkem se stal až den na to. Než se zmrazil ještě jsem mu sebral asi 2,5M surovin. Jinak mě nepřeceňujte. Já jen poslal lodě. Tip jsem dostal od někoho jiného a ten má přehled kdo hraje a kdo ne. Ohledně toho útoku. Výsledek toho útoku je na samé hranici dobrého útoku. V podstatě se jde o takový průměr, kterých je na ogame plno. Náročnost na přípravu v podstatě nula. Bezpečný let bez skenování a posouvání. Recyklace bez problémů. Utracení surovin okamžité. St...

Thursday, August 28th 2008, 8:05am

Sitting Bull[MACHO] -vs- Tommy84[EOM] (CŠ: ~90M)

Quoted 22.08.2008 ve 04:50:07 se v bitvě utkaly tyto flotily Sitting Bull ):oP [MACHO] V.Nákladní ... 220 L.Fighter ... 1.535 Bitevní loď ... 224 Battlecr. ... 2.258 ---/___\-------/\|/\------/___\--- Obránce: Tommy84 [EOM] V.Nákladní ... 200 L.Fighter ... 800 Cruiser ... 160 Bitevní loď ... 590 Recy. ... 250 Šp.Sonda ... 100 Bomber ... 79 Dest. ... 35 Battlecr ... 245 R.Launcher ... 500 L.Laser ... 250 T.Laser ... 150 Gauss ... 35 Ion. K. ... 100 Plazma ... 10 S.Dome ... 1 L.Dome ... 1 -------...

Saturday, August 23rd 2008, 7:17pm

[TD: 287.356.000] bedak & Drake RK & MataBorak & Sitting Bull[MACHO] -vs- OND[EOM]

Quoted Na bojišti se potkaly následující letky: Útočníci: bedak [MACHO] L.Fighter ... 5.700 Bitevní loď ... 650 Battlecr. ... 2.200 Recy. ... 1 Drake RK [MACHO] L.Fighter ... 3.354 Bitevní loď ... 616 Dest. ... 42 Battlecr. ... 1420 MataBorak [MACHO] L.Fighter ... 3.684 Bitevní loď ... 837 Bomber ... 337 Dest. ... 190 Battlecr. ... 684 Sitting Bull ):oP [MACHO] L.Fighter ... 2.033 Bitevní loď ... 260 Battlecr. ... 2.288 ---/___\-------/\|/\------/___\--- Obránce: OND [EOM] M.Nákladní ... 366 V....

Wednesday, August 13th 2008, 8:28pm

RE: THK[P.r.D.] -vs- Sitting Bull[MACHO] (CŠ: ~7M)

Byl jsem celou dobu letu online, ale zakecal jsem se a prostě jsem neodkliknul skok bránou ... tak jsem potom poslal jen recyklátory a zrecykloval celé DF. Není to poprvé .. už jednou jsem takhle ninju zvrtal a přišel o 5M a taky jsem to zrecykloval. Nic hrozného se nestalo .. Holt má chyba. Příště už se to nestane.