Search results
Search results 1-20 of 398.
o hodne prichazis...mno ne zas tak o hodne,ale za zkousku to stoji ...a dobrej tabak je svestka
ok uz sem moudrejsi...na jak dlouho to je?
musim pres ticket nebo staci ingame zprava? /edit> ingame vlastne psat nemuzu,takze musim ticket...jakej je odkaz na ticket?
uplynula hodina a furt to nejde....
porad nemuzu psat zadny zpavy...sakra,proc zrovna ted? resim fakt dulezity veci
resim dulezity veci pres ingame zpravy,a najednou me to napise : Naskytla se chyba,napsals jsi uz moc zprav ...co to je omg? potrebuju to doresit,a to udelam jen dost tezko,kdyz nemuzu psat
hlavne by to chtelo speed vesmir...treba x4 nebo x6...ale GF je ocividne blbejsi nez to vypada...nj,nemci...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Absolutn%C3%AD_nula T = 0 K, tj. – 273,15 °C. Quoted Poslední paprsek vědci tunelem pustili o víkendu. Tunel dlouhý 27 kilometrů musí být chlazen téměř na absolutní nulu, na minus 271,3 stupně Celsia. Dosáhnout této teploty se ale nedařilo. Absolutní nula je -273,15 stupně. Na Zemi se jí nikdy nepodařilo dosáhnout. co to je za text LOL Na absolutní nulu což je -271,3 stupně.. a absolutní nula je -273,15 gro�es Grinsen DD tak kolik teda %D co na tom nechapes? dosahli ...
pres anonymizer ne,ale pres proxy jo x)
http://www.novinky.cz/clanek/149939-vedc…o-ochladit.html co se stane priste?
cas sekonout s ogame: vstavas ve 3 rano kvuli utoku,budis se v 5 rano kuli FS,neklidne spis,kdyz nedas FS...je toho hodne
Quoted hustodemon napsal/a: Blbost. GO (resp. SGO) pro osmicku je. Je to Drson. A pokud jsou tam ze zacatku multaci, no a co? Stejne se nemohou tezit (za a) nemaji cim, za b) stejne jim v tom zabrani multialarm). multialarm obejde kazdej,kdo ma mezi usima mozek...
sakra,tak to si jeste na tu druhou galaxii pockam... /edit> mno,cekat nebudu,jdu se regnout...tendle vesmir se jentak nenaplni
kolik hraje lidi? kolikata galaxii se obydluje?
je dost naprd bejt v 1 galaxiii...chytry lidi si pockaj,tak den nebo dva...
Quoted rotweiller napsal/a: Kde jste byli když se do nás pustily z c0re?Dále nebudu spamovat tuto krásnou bitvu hádkama.Ještě jednou přeju k krásný bitvě a obránci rychlou obnovu. nemam na starost veleni,nikdo nam nic nerek,komunikace nejspis vazla u vas,jelikoz u nas na foru to celkem "zije",a vedel bych o tom... Quoted BigAsura napsal/a: doufam,ze brzo budes tu na foru na strane porazenych Quoted Lardos to budeš,to neboj... no to nevim,mam v planu se zmrazit a zkoncit s ogame,uz me to nebavi
Quoted Antik Venda napsal/a: BigAsura já nebyl nikdy spojenec z LaKi nikdy jsem spojence neuznával a ani nikdy nebudu já uznávám jenom kámoše. Když jsem se připojil k OGL tak jsem měl jenom jedno malé přání a to bylo zrušit veškeré spojence to se podařilo z 50% a z mojim nástupem zmizelo i spojenctví z LaKi! a myslim že to ani k ničemu nebylo podle reací členu OGL.. takže asi tak.. a komu se to nezdá tak si mě najděte ve hře "vime vic",vime i to ze spojenectvi se zrusilo diky nejakymu tvymu pri...
na to ze jeste nedavno bylo spojenectvi...podpasovka...
Quoted parasite napsal/a: Me ten BigAsuruv odkaz nefunguje nech me hadat...mozila prohlizec? ...nevim proc,ale v mozile se me taky nezobrazi...zkus to v IE... ok,uz se me povedlo dat sem image,nebere to dlouhy URL...
videls ten obrazek? to musi pochopit kazdej